«

»

mai 07 2014

Skriv ut Innlegg

Brødrene Hanssens Auto – Gammel BP bensinstasjon

Siste stopp på Tjømeturen etter Torås fort og Verdens Ende var Brødrene Hanssens Auto, en gammel BP bensinstasjon på Nøtterøy. Bensinstasjonen ble først oppført i 1954 og er i dag en bensinstasjon, smie/lagerbygg og bilverksted som er restaurert av Interessegruppen Brødrene Hanssens’s Auto. Når jeg passerte denne gamle BP bensinstasjonen på vei fra Tjøme, så var det utrolig vanskelig å bare kjøre forbi, så det ble til at jeg stoppet og tok med meg kameraet. Utrolig kult at de har klart å bevare denne gamle bensinstasjonen fra 1954 og restaurert den tilbake til glansdagene på 50-tallet!

                    

Permalenke til denne artikkelen: http://blog.kak.net/2014/05/07/brodrene-hanssens-auto-gammel-bp-bensinstasjon/

Legg inn en kommentar